Dolgozz össze minden hozzávalót egy robotgép vagy kézi mixer segítségével (akkor jó a tészta állaga, ha nagyon sűrű palacsintatésztát kapunk). Hagyd állni 5-10 percig!
Mielőtt elkezded sütni, nézd meg, hogy nem sűrűsödött-e be túlzottan. A lényeg, hogy még tudd kanállal a sütőbe merni. Ha túl sűrű lett, adj hozzá egy kis tejet vagy vizet.
Kend meg egy ecset segítségével a gofrisütőt egy kis kókuszolajjal és forrósítsd fel!
Tegyél egy-egy kanál tésztát a formákba úgy, hogy mindenhová jusson. Fontos, hogy ne legyen túl sok a tészta, mert sütés közben dagadni fog, és hajlamos kifolyni a sütőből.
Ezután a gofrik nagyjából 3-4 perc alatt megsülnek nálam (Valószínűleg ha a te sütőd erősebb, vagy gyengébb, más lesz az optimális sütési időd is).
Ha nincs otthon fehérjéd elkészítheted zablisztből is.
A gofri tetejére tehetsz proteinből kevert pudingot, alacsony CH tartalmú cukormentes lekvárt, édesített cottage cheeset, natúr joghurtot, mogyoróvajat…